visszajelzés

Nyugodtan mondja el a lehető legőszintébben, hogy mit gondol a megújult 2fly.hu oldalról, minden kommentnek örülünk és köszönettel vesszük.

Először jár a 2fly.hu oldalon?

Mennyire tetszik Önnnek a megújult weboldalunk?


Mi a véleménye az oldal működéséről? Könnyen megtalálta a megfelelő repülőjegyet?

Ajánlaná ismerőseinek a 2fly.hu oldalt?

Elküld
06 (1) 510-0880
H-P: 9:00-19:00 | Szo: 9:00-15:00
callcenter

Repülőjegy foglalási útmutató

Alábbiakban bemutatjuk a repülőjegy foglalásának menetét itt, a 2fly.hu-n.

  • Válassza ki úti célját.

Adja meg a város vagy a repülőtér első néhány betűjét ahová utazni szeretne, majd az automatikus kiegészítési lehetőségekből válassza ki az Önnek megfelelő desztinációt. Lehetősége van a rovat fölött kiválasztani, hogy egyirányú utazásról vagy oda-vissza útról lesz szó.

  • Adja meg az oda és visszaút dátumát, majd az utasok létszámát is. (Felhívjuk figyelmét, hogy a légitársaságoknál kizárólag 9 főig van lehetőség egyéni foglalás leadására. Amennyiben az Ön foglalása ezt meghaladja, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Úti cél - Dátum megadása

A gyermekek és csecsemők életkorának az utazás napján kell a megadott értéken belül lennie! Abban az esetben ha a csecsemő utas az utazás ideje alatt tölti be a 2. életévét, kérjük, még a repülőjegy foglalás előtt tájékozódjon ügyfélszolgálatunkon az adott légitársaság erre vonatkozó előírásairól.

  • Válasszon a legkedvezőbb árú repülőjegyek közül vagyis kattintson a Legjobb ár keresése gombra. A találatok betöltése előtt (amely néhány másodpercig tarthat) egy várakozó képernyőt fog látni. Kérjük, hogy ez idő alatt ne kattintson el az oldalról.

2fly várakozó képernyő

Repülőjegy találatok

A keresést követően rendszerünk kilistázza az Ön által megadott dátum előtti és utáni 3 napra számított legalacsonyabb jegyárakat. Ezen árak már minden költséget magukban foglalnak, kivéve azon lehetőségek esetében, ahol csak bankkártyás fizetési opció várható.
(A kapott ár nem foglalja magában a külön fizetendő bankkártya használati díjat.)

Részletes repülőjegy találatok

1. A kilistázott repülőjegy találatok mellett bal oldalon további szűrési lehetőségekből választhat (pl.: indulási napszak). Tippünk: Érdemes lefuttatni a Business repülőjegyek találatait is, sok esetben nem kerülnek sokkal többe, mint a turista osztályra szóló jegyek és sokkal nagyobb kényelmet biztosítanak a repülőút alatt.

2. Tekintse át a részletes találatokat, amely minden utazáshoz szükséges információt tartalmaz: a légitársaság megnevezése, az indulási és érkezési repülőtér, a felszállás és leszállás időpontja (minden esetben helyi idő szerint), a repülés időtartama, a járat típusa és természetesen a repülőjegy ára. A részletek megjelenítése gombra kattintva pontos tájékoztatást nyer a járatszámról, a gép típusáról, illetve az oda- és visszaút részleteiről.

Találatok szűkítése

3. Változatni szeretne? Az oldal bal felső sarkában indíthat új keresést.

Új keresés indítása

Ritkán, de előfordulhat, hogy a légitársaságnál nem tudják visszaigazolni a szabad helyet.
Ekkor az alábbi képernyőképet látja majd:

Nincs szabad hely

4. Amennyiben sikerült megtalálnia az Ön számára legmegfelelőbb repülőjegy ajánlatot, akkor az ár alatt található Foglalás gombbal tudja véglegesíteni azt. Véglegesítés után az alábbi képernyőképet látja:

Szabad helyek ellenőrzése

Kérjük, maradjon az oldalon, ne kattintson el!

• A repülőjegy véglegesítése

5. A kapott oldalon minden információt kilistázunk Önnek, amely az utazással kapcsolatos.

Repülőjegy foglalás

Ugyanitt kell feltöltenie az utas és kapcsolattartói adatokat, továbbá igény szerint köthet biztosítást. 

Utasadatok megadása

Amennyiben Önnek van HurráKlub tagsága, adja meg annak számát, hogy a repülőútért kapott pontokat jóváírhassuk.

6. A fizetés címszó alatt van lehetősége Áfá-s számla kérésére, illetve itt jelzi felénk fizetésének módját is. Az oldal alján található Szabályzatok és információk négyzetben pipa megadásával jelzi, hogy a fenti információkat megértette és tudomásul vette.

Hurráklub

Szabályzatok, információk

Tájékoztatjuk, hogy a foglalási folyamat akár több percig is eltarthat!

Kérjük, hogy ezen időszak alatt ne kattintson a böngészőjében sehova, illetve ne zárja be azt, amíg a repülőjegy foglalási folyamat be nem fejeződik!

• Sikeres repülőjegy foglalás esetén rendszerünk visszaigazolja foglalását, továbbá ezzel egy időben e-mailen is eljuttatunk Önnek a foglalás alatt megadott e-mail címre. Bank-/ vagy hitelkártyás fizetés alkalmával, az automatikus visszaigazoló e-mail már magát az elektronikus repülőjegyet is tartalmazni fogja (csatolt PDF file-ként).

Repülőjegy visszaigazolás

A visszaigazolásban talál egy 6 jegyű foglalási azonosítót is, erre tud hivatkozni, ha foglalásával kapcsolatban telefonos ügyfélszolgálatunk segítségét szeretné kérni. (Név alapján - a foglalásban szereplő személyek biztonsága érdekében - nem áll módunkban telefonon semmilyen információt szolgáltatni.)

Repülőjegy foglalás visszaigazolása

Természetesen a fizetés történhet Mastercard Mobile opcióval, MKB Bankfiókban történő készpénzes befizetéssel illetve irodáinkban személyesen is rendezheti a foglalást (készpénzzel vagy bankkártyával) és átveheti repülőjegyét. Nincsen más teendője, mint a foglalás végén kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet.